Programmets hovedvindu

Programmets hovedvindu viser gjeldende kontoinnstillinger. Begge foresatte og barna kan kommunisere med programmets hovedvindu.

Programmets hovedvindu med gjeldende kontoinnstillinger.

Programmets hovedvindu

Som standard viser programmets hovedvindu dagens tidsbegrensning på for datamaskinbruk. Ved å klikke Mer informasjon, kan du vise gjeldende Kaspersky Safe Kids-innstillinger for barnet og administrere programmet.

Programmets hovedvindu gir deg muligheten til å gjøre følgende:

Kaspersky Safe Kids krever My Kaspersky-påloggingsinformasjon for å stanse programmet midlertidig, endre barnas Windows-kontoer og endre innstillinger på My Kaspersky.

Hvis programmets hovedvindu ser annerledes ut, betyr det at du er logget på en Windows-konto som ikke har blitt angitt for barnet, eller at barna ikke bruker denne datamaskinen. Følg instruksjonene i vinduet hvis du ønsker å angi denne Windows-kontoen for barnet.